BIO – SVENSKA

Sedan min barndom har jag alltid älskat resor, det är anledningen till att jag har lärt mig så många språk: franska, engelska, tyska och spanska, och jag har anmält mig också till en kurs i grundläggande kinesiska under 2012.
Under tiden har jag ofta rest till olika städer i Frankrike och Spanien, Storbritannien, Tyskland, Schweiz och Österrike; under de senaste fem åren har jag besökt mellan och södra Sverige, Lettland, Estland och Litauen. Tack vare mina vistelserna i Uppsala och Örebro har jag möjlighet att lära mig det svenska språket. Jag har klarat kurser i Svenska för akademiker (nivå D), Svenska som andra språk 1 och företagsekonomi (på svenska).

Jag började jobba som servitris och köksbiträde i en pub i 2005, och som privatlärare för barn i grundskolan och gymnasieskola för att betala för mina resor och universitetsavgifter. Från 2007 till 2010 arbetade jag som butikssäljare för två optikkedjor. I 2010 började jag jobba som översättare specialiserad på maskinteknik, miljö, informationsteknik, medicin och byggnad.

Jag är en nyfiken person, med vem människor kan prata om allt, från ekonomi till personliga frågor. Jag handlar de mest komplicerade situationer med pragmatism och logik, jag älskar ordning och renlighet.
Jag gillar konst och fotografi: från 2011 publicerar jag fotografier av mina resor på en blogg och 2013 exponerade jag också några av mina konstverken i två konstgallerier, i Rom och Bologna.
I min fritid njuter jag mest av långa promenader, löprundor och simpass, dessutom spelar jag biljard (pool).

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s